Volg ons via
 
 

Dip van zoete maïs en krab

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Ingrediënten voor een dip van zoete maïs en krab:
1 blikje maïs
200 gr verse krab, of een blikje
2 bosuitjes
1 blokje kippenbouillon
1 tl maizena
100 ml slagroom
paar druppels tabasco

Bereidingswijze:
Doe alle ingrediënten in de keukenmachine en pureer het tot een gladde massa. Doe het daarna in een kleine pan en breng het voorzichtig aan de kook. Laat het 1 minuut zachtjes doorkoken.

Serveertip: Lekker met warme tortillachips, of op stokbrood. 

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 03-10-2003
Hits: 2604
Categorie: 
Sauzen en Dressings
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
Overig
Gerelateerde artikelen