Volg ons via
 
 

Wortel-kervelsoep

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Ingrediënten voor wortel-kervelsoep (bereiding voor 4 personen):
10 wortelen
1 groentebouillonblokje
1 ui
8 el kervel (fijngehakt)
30 gr bloem
2 eieren hardgekookt
15 gr (bak)boter
zout, peper
15 gr roomboter

Bereidingswijze:
Maak de wortelen schoon. Snij ze in plakjes en breng ze met bouillon aan de kook. Gebruik per 10 wortelen 1 liter water en een bouillonblokje. Laat 15 minuten koken en roer door de roerzeef. Snipper de ui en fruit in wat boter. Voeg kervel en bloem toe en bak al roerend gedurende 1 minuut. Voeg geleidelijk de wortelbouillon toe. Halveer de eieren en meng de eierdooiers met de roomboter. Voeg zout en peper toe naar smaak. Vul de eiwithelften met het eierdooiermengsel en laat in de soep drijven. Garneer eventueel met wat verse kervel.

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 09-10-2003
Hits: 1714
Categorie: 
Soepen
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
Overig
Gerelateerde artikelen