Volg ons via
 
 

Karbonaadjes met appel

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Ingrediënten:
4 varkenskarbonaadjes
60 gr boter
4 zure appelen
citroensap
klontjes boter
zout
peper

Bereidingswijze:
De karbonaadjes met zout en peper bestrooien en in de boter snel aan beide kanten knapperig bruin bakken. In die tijd de appelen schillen, uitboren en in plakken snijden. De bakboter van de karbonaadjes in een ovenvaste schotel gieten, de helft van de appelplakken erin leggen, de karbonaadjes erop leggen, de andere helft van de appelplakjes erop leggen, wat citroensap erop sprenkelen en hier en daar een klontje boter leggen. De schotel in een voorverwarmde oven 200C schuiven en de karbonaadjes nog 15 minuten bakken.

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 17-10-2003
Hits: 1441
Categorie: 
Varkensvlees recepten
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
Overig
Gerelateerde artikelen