Volg ons via
 
 

Kipfilet met paprikasaus

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Ingrediënten:
4 enkele kipfilets
40 gr boter
1 sjalot gesnipperd
1 rode paprika in kleine stukjes
1 pak Maggi roomsaus voor groente en pasta a 45 gram
1 el creme fraiche
peper en zout

Bereidingswijze:
Wrijf de kipfilets in met peper en zout naar smaak en bak ze in 30 gr. van de boter rondom bruin en in 25 minuten helemaal gaar. Fruit de sjalot in de rest van de boter in 3 minuten goudgeel en glazig. Voeg de paprikastukjes toe en bak deze 2 minuten mee. Laat de paprika in 5 minuten op een laag vuur helemaal gaar smoren. Bereid de saus volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Schep het paprikamengsel en de creme fraiche erdoor en warm de saus kort door. Snijd de kipfilets in plakjes en lepel er een beetje van de saus over. Serveer de rest van de saus er apart bij.

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 25-10-2003
Hits: 1897
Categorie: 
Kipgerechten
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
Overig
Gerelateerde artikelen