Volg ons via
 
 

Karbonaadjes met knoflook en citroen

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Ingrediënten:
- 1 citroen, schoongeboend
- 4 el Croma Bak & Braad, vloeibaar
- 3 teentjes knoflook, gesnipperd
- 1 ui, gesnipperd
- 4 schouderkarbonaadjes
- peper en zout
- 1 1/2 dl kruidenbouillon
- 2 el fijngehakte peterselie

Bereidingswijze:
Rasp de gele schil van de citroen af en pers de helft uit. Verhit de helft van de boter in een braadpan en fruit de knoflook en de ui 5 minuten op een halfhoog vuur. Verhit gelijktijdig de rest van de boter in een koekenpan en bak de karbonades aan beide zijden bruin.Bestrooi ze met peper en zout. Roer de citroenrasp en het sap door het uienmengsel en leg de karbonades erop.Schenk de bouillon erbij en breng alles aan de kook. Stoof de karbonades met de deksel schuin op de pan in 20 minuten gaar. Schep het vlees met het kooknat op een schaal en bestrooi met de peterselie.

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 02-11-2003
Hits: 1230
Categorie: 
Varkensvlees recepten
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
Overig
Gerelateerde artikelen