Volg ons via
 
 

Pittige andijviestamp

Andijviestamppot | Recept voor een pittige andijviestamppot met nasigroenten en grillworst met kaas.

Dit is een recept voor een pittige andijviestamppot met nasigroenten en grillworst met kaas.

Ingrediënten

900 gr aardappelen
1 winterwortel (200 gr.)
500 gr andijvie
1 zakje nasigroenten (Conimex)
400 gr grillworst met kaas, in dikke plakken
15 Amsterdamse uitjes
25 gr boter
50 gr magere spekreepjes
1 dl melk
3 el seroendeng (Conimex)
zout 

Bereidingswijze

Schil de aardappelen en kook ze gaar in een laagje water met wat zout. Maak de winterwortel schoon en rasp hem fijn. Wel de nasigroenten in 2 dl kokend water. Snijd de grillworst in dobbelsteentjes. Halveer de uien. 

Verhit de boter en bak de spekreepjes op een laag vuur uit. Voeg de gewelde groenten toe en warm goed door. Giet de aardappelen af en stamp ze met de melk fijn. Zet de pan weer op het vuur. Schep de wortel,de andijvie,de spekjes en de grillworst erdoor. 

Garneer met de uitjes en de seroendeng.

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 08-11-2003
Hits: 6186
Categorie: 
Stamppot
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
andijviestamppot, recept stamppot andijvie, stamppot recept, recept, andijvie, nasigroenten, grillworst