Volg ons via
 
 

Ovenschotel met wortel en vis

Ovenschotel met wortel en vis | recept voor kabeljauw met aardappels, wortelen, walnoten en aardappel anders.

Dit is een recept voor een ovenschotel met wortel en vis

Ingrediënten

600 gr aardappelen
500 gr gewassen worteltjes
400 gr kabeljauw (diepvries)
2 zakjes walnoten à 45 gr
1 pot Aardappel Anders (kaas)
1 el olie 

Bereidingswijze

Schil en was de aardappelen. Snijd de aardappelen en worteltjes in kleine blokjes. Maak de walnoten in een gesloten zakje fijn met een deegroller of fles. Verhit de olie in een braadpan. Aardappel en wortelblokjes 15 minuten al omscheppend zachtjes bakken. Schep de walnoten, zout en peper erdoor. Verwarm intussen de oven voor op 200C. 

Verdeel de aardappel en wortelblokjes over de bodem van de ovenschotel. Leg de stukken kabeljauw erin en schenk de Aardappel Anders erover. Laat de ovenschotel in 45 minuten gaar worden.

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 02-12-2003
Hits: 11900
Categorie: 
Ovengerechten
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
ovenschotel met wortel en vis, ovenschotel met kabeljauw, kabeljauw recept, vis recept, walnoten, aardappel anders