Volg ons via
 
 

Pasta met verse kaas

Pasta met kaas | eenvoudig pasta recept voor pasta met verse kaas

Ingrediënten

400 gr pasta
zout
2 citroenen, schoongeboend
3 el Olijfolie
150 gr Philadelphia light naturel
versgemalen peper
6 el fijngesneden basilicum
75 gr pittige kaas, geraspt

Bereidingswijze

Kook de pasta in ruim water met zout beetgaar. Rasp de gele schil van de citroenen dun af. Giet de pasta af en schep er de citroenrasp,de olijfolie, de Philadelphia en peper naar smaak door en laat de Philadelphia smelten. Strooi het basilicum erover.

Serveer de pasta met de kaas. Lekker met een gemengde groene salade. 

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 05-12-2003
Hits: 3542
Categorie: 
Pasta
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
pasta met kaas, pasta recept, philadelphia,