Volg ons via
 
 

Pilaf

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Ingrediënten voor Pilaf:
500gr varkensvlees
4 el ketjap (zout)
1 blik tomatenpuree 
1 el knoflookpoeder(3tenen)
1el paprikapoeder
1/2 tl sambal
4 uien
1 blik perziken
1 pot gesneden champignons

Bereidingswijze:
Het vlees in dobbelsteentjes snijden en iets zouten. Lekker bruin bakken. De champignons en gesnipperde ui erbij en licht mee bakken. Het nat van de champignos bewaren. Dan de ketjap, tomatenpuree, knoflookpoeder, paprikapoeder en sambal erbij doen en goed door roeren. Het nat van de champignos toevoegen. En zo nodig een beetje sap van de perziken erbij doen. Indien nodig een beetje water toevoegen. Dit +/- 50 min zachtjes laten koken. Intussen de rijst koken. Als laatste de in stukjes gesneden perzik toevoegen. Alleen even verwarmen in de saus.

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 20-11-2004
Hits: 3631
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
Overig
Gerelateerde artikelen