Volg ons via
 
 

Spaghetti Carbonara

Spaghetti Carbonara | recept voor een pastagerecht met spaghetti, ham en Parmezaanse kaas

Dit Spaghetti Carbonara gerecht is voor 4 personen. 

Ingrediënten

3 eieren (liefst scharreleieren )
450 gram spaghetti
zout
peper
25 gram boter
225 gram rauwe ham
3 dl room
50 gram geraspte Parmezaanse kaas
2 el fijn gehakte peterselie 

Bereidingswijze

Kook de spaghetti volgens de aanwijzing op de verpakking in kokend, zout water. Smelt onder tussen de boter in een grote pan. Snijd de ham in blokjes en doe deze in de pan. Bak de ham ongeveer 5 minuten, tot ze lichtbruin van kleur is. 

Roer eieren, room, zout en peper door elkaar en giet het mengsel in de pan. Roer het geheel circa 2 minuten goed door, tot het mengsel wat indikt, maar nog niet stolt. Voeg de geraspte kaas toe en verhit het geheel circa 1 minuut.

Giet de spaghetti af en doe dit in een voorverwarmde schaal. Giet er vervolgens de saus er overheen en meng het goed. Bestrooi de spaghetti tot slot met de fijn gehakte peterselie.

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 21-11-2004
Hits: 6836
Categorie: 
Pasta
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
Spaghetti Carbonara, pasta Carbonara, recept spaghetti carbonara, recept pasta, carbonara gerecht