Volg ons via
 
 

Bouillon vleesgerecht

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Benodigheden:
Hamlappen
Aardappelen
Bouillonblokje maggi
Doperwten
Tomatenpuree

Bereidingswijze:
Snij de hamlappen in stukjes (ong. de grootte van een kipnugget) en bak deze licht aan in een pan met een klein beetje boter. Zo gauw ze een beetje lichtbruin zijn, doe je de aardappelen erbij (gewoon geschild en doormidden gesneden). Voeg hieraan zoveel water toe dat de aardappelen net onder water zitten. Voeg vervolgens het bouillon blokje toe.

Voeg twee theelepels tomatenpuree erbij, laat dit goed door koken tot de aardappels bijna gaar zijn en doe er indien dat nodig is iedere keer water bij zodat de aardappels net onder liggen.

Als de aardappels bijna gaar zijn (even met een vork erin prikken om te kijken hoe hard ze zijn) doe je er de doperwten bij, nu even op hoog vuur zetten zodat de saus wat dikker word.

Als de saus een beetje dik is dan is het klaar!

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 09-08-2004
Hits: 1960
Categorie: 
Varkensvlees recepten
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
Overig
Gerelateerde artikelen