Volg ons via
 
 

Tiramonchou cake

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Benodigdheden:
cake vorm
mixer
langevingers a 175 gram
monchou 2 pakjes a 200 gram
3 blaadjes gelatine
75 gr basterdsuiker
125 ml slagroom
1 dl koffielikeur(amaretto)
2 dl hete koffie
1 eetlepel cacaopoeder

Bereidingswijze:

Vet een cakevorm in met olie. Week de blaadjes gelatine in ruim koud water. Klop de Monchou met een mixer los en voeg de suiker toe.
Sla in een ander kom de slagroom stijf. Knijp de gelatine uit en los deze op in de helft van de hete koffie. Roer hier de koffielikeur (amaretto) door. Meng dit door de Monchou en spatel er vervolgens de slagroom door. Doop de lange vingers in de rest van koffie en leg een laag in de cakevorm. Verdeel er 1/3 deel van het monchou-mengsel over. Herhaal dit nog twee keer (dus lange vingers en monchou-mengsel). Plaats de cake tenministe 3 uur in de koelkast. Haal de cake uit de vorm en bestrooi het met cacaopoeder.

Erg lekker!

 

 

 

 

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 30-01-2005
Hits: 5151
Categorie: 
Cake
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
Overig
Gerelateerde artikelen