Volg ons via
 
 

Weekmenu week 20 2005

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Maandag
  • Groentesoep
  • Gesneden rollade
  • Chinese koolsalade*
  • Gebakken aardappelen

400 gr.Chinese kool,3 el azijn,1 el slasaus,1/2 tl mosterd,1 tl honing,zout,1/2 bos radijs

Maak de Chinese kool schoon en snijd de groenten in dunne repen.Maak een sausje van 3 el azijn,1 el slasaus,1/2 tl mosterd,1 tl honing en zout.Schep het sausje en 1/2 bos in plakken gesneden radijs door de kool.

Dinsdag

  • Riblappen met Italiaanse keukenkruiden
  • Prei in de oven*
  • Aardappelen
  • Yoghurt

1 1/2 kg.prei,1 paprika,30 gr.margarine,zout,1 ei,1 dl yoghurt,50 gr.geraspte kaas

Maak de prei schoon en snijd de groenten in ringen.Snijd 1 paprika in blokjes.Smoor de groenten 10 minuten in de margarine met wat zout.Schep de groenten in een ovenvaste schaal.Klop 1 ei los met 1 dl yoghurt en 50 gr.geraspte kaas.Giet het mengsel over de groenten.Zet de schotel 20 minuten in een hete oven van 200C.

Woensdag

  • Gemengde visschotel*
  • Volkorenbrood
  • Mokkavla

slabladen,1/2 komkommer,4 tomaten,1 ui,2 el olie,2 el azijn, peper,zout,1 gestoomde makreel,1 blikje sardientjes, 2 zure haringen

Leg op een schaal gewassen slabladen,1/2 in plakken gesneden komkommer,4 in parten gesneden tomaten en 1 in ringen gesneden ui.lBesprenkel de groenten met een sausje van 2 el olie,2 el azijn,peper en zout.Schik tussen de groenten 1 schoongemaakte gestoomde makreel,1 blikje uitgelekte sardientjes en 2 in repen gesneden zure haringen.

Donderdag

  • Karbonaadjes
  • Spitskool met paprika
  • Aardappelen
  • Kwark Orientaal*

1 bakje (225 gr.)kwark,1 dl yoghurt,1 sinaasappel,1 zakje vanillesuiker,suiker,4 vijgen,4 dadels,25 gr.rozijnen,25 gr.noten

Roer 1 bakje kwark los met 1 dl yoghurt,het sap van 1 sinaasappel,1 zakje vanillesuiker en wat suiker.Meng 4 kleingesneden vijgen,4 kleingesneden dadels en 25 gr.gewelde rozijnen door de kwark.Verdeel de kwark over 4 schaaltjes en strooi er 25 gr.gehakte noten over.

Vrijdag

  • Preisoep
  • Knakworstjes
  • IJsbergsla met augurk en appel
  • Kapucijners

250 gr.prei,30 gr.margarine,kerrie,peper,7 1/2 dl bouillon,2 el tomatenketchup,geraspte kaas

Snijd de schoongemaakte prei in dunne ringen.Smoor de groenten 10 minuten in de margarine met kerrie en peper. Giet er de bouillon bij en kook de soep nog 5 minuten.Maak de soep op smaak met 2 el tomatenketchup en geef er geraspte kaas bij

Dit weekmenu komt van:
http://groups.msn.com/hetgezelligehuishoudclubje

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 14-05-2005
Hits: 937
Categorie: 
Weekmenu
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
Overig