Volg ons via
 
 

Reclame-weekmenu week 11

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Maandag
  • Zuurkoolstamppot (3 zakken zuurkool € 1.00 C-1000)
  • Spekjes (250 gr. € 0.89  Super de Boer)
  • Rookworst (€ 1.59 C-1000)

Zuurkoolstamppot met spekjes

 1 kg aardappelen,500 gr.zuurkool,250 gr.spekreepjes, 2 el boter,2 1/2 dl melk,zout

Schil de aardappelen en kook ze 20 minuten.Zet de zuurkool met zo min mogelijk water in een andere pan op.Doe de spekreepjes uitbakken. Voeg de afgegoten aardappelen bij de zuurkool.Stamp alles goed door elkaar.Roer er ten slotte de boter en de melk door.Breng de stamppot op smaak met wat zout.Strooi hier de uitgebakken spekreepjes op.Geef hier een rookworst bij.
 

Dinsdag
  • Kipfilet (1 kg Bij Deen met volle spaarkaart € 3.74-Bij Super de Boer € 5.49 en bij Jan Linders € 5.49)
  • Rijst
  • Plakjes tomaat

Rijst met kipfilet

250g rijst,3 el olie,350 gr.kipfilet,1 ui,1 teentje knoflook,250 gr.champignons,1 el ketjap,zout,peper,2 tomaten 

Snij de kipfilet in kleine blokjes. Maak de ui schoon en snipper hem. Pel de knoflook en pers hem uit. Maak de champignons schoon en snij ze in plakjes. Ontvel de tomaten en snij ze in plakjes. Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Verhit de olie en bak hierin de kipfilet bruin en gaar. Voeg dan de ui, champignons en knoflook toe en bak dit 5 minuten. Schep de rijst door de kipfilet en voeg de ketjap, wat peper en zout toe. Laat dit nog 5 minuten zachtjes bakken. Garneer met plakjes tomaat. 

Woensdag
  • Tartaartjes met sambal (1 kg. € 4.99 bij Edah)
  • Worteltjes (500 gr. € 0.69 bij C-1000)
  • Gebakken aardappeltjes

Tartaartjes met sambal

4 tartaartjes,sambal,1 teentje knoflook,50 gr.margarine,1 ui, peper
 
Bestrijk 4 tartaartjes heel dun met sambal en pers er 1 teentje knoflook boven uit.Bak de tartaartjes in 50 gr.margarine bruin en leg ze op een voorverwarmde schaal.Fruit 1 in ringen gesneden ui in de pan.Leg de uienringen op het vlees en strooi er peper over.
 
Donderdag
  • Sperziebonen met sambal en ketjap(500 gr. € 1.51 bij AH en met Joker € 1.32)
  • Karbonaadjes (1 kg.schouderkarbonades € 4.99 bij Jan Linders en 1 kg. ribkarbonades € 5.99 bij Konmar)
  • Gekookte aardappelen

Sperziebonen met sambal en ketjap

500 gram sperziebonen,pakje spekreepjes,grote ui
 
Bereid de sperziebonen zoals je gewend bent.
Pakje magere spekreepjes uitbakken grote ui gesnipperd erbij bakken sperzieboontjes erbij en nog even roerbakken en scheut ketjap en sambal naar smaak toevoegen.
 
Vrijdag
  • Spinazie-gehaktschotel (2 pakken spinazie a la creme € 0.99 bij C-1000 en 1 kg rundergehakt € 3.59 bij AH en met Joker € 3.14)

1kg aardappelen,zout,peper,nootmuskaat,1 dl melk,450 gr.spinazie a la creme,350 gr.rundergehakt,3 eieren,50 gr.geraspte kaas,boter,paneermeel

Leg de spinazie in een ovenschaal en laat deze ontdooien. Schil de aardappelen, was ze en kook ze in een pan met een beetje water en zout gaar. Breng in een steelpan water aan de kook en kook hierin 10 minuten de eieren. Laat ze schrikken onder de koude kraan, pel ze en snijd ze in plakjes. Verhit wat boter in een pan en bak hierin het gehakt rul. Schep het gehakt door de ontdooide spinazie, leg dan de plakjes ei erop en strooi dan de geraspte kaas erover. Giet de aardappelen af, stamp ze fijn en roer er de melk, peper en nootmuskaat door. Schep de aardappelpuree als bovenste laag in de ovenschaal, strooi er paneermeel over en leg hier en daar een klontje boter. Zet de schaal 20 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden.

Overige reclame

Deen
1 kg kipfilet met volle spaarkaart 3.74
1 kg varkenslappen 3.99
500 gr.varkensrollade 2.49
1 bos bospeen 0.99
1 kg saucijzen 3.99
Super de Boer
1 kg schouderkarbonades 4.99
1 kg slavinken 5.99
500 gr.rundertartaartjes 3.49
500 gr.kipschnitzels 4.49
250 gr.spekreepjes 0.89
1 kg kipfilet 5.49
500 gr.hutspot 0.79
Konmar
1 kg rundergehakt 3.49
5 kg aardappelen 1.99
500 gr.hutspot 0.69
1 kg ribkarbonade 5.99
1 kg kippenpoten 2.99
Edah
1 kg tartaartjes 4.99
Bloemkool 1.49
1 kg shoarmavlees 5.49
250 gr.snijbonen 0.99
Nettorama
Bloemkool 1.49
1 kg rundergehakt 3.99
1 kg gemarineerde kipfilet 4.99
C-1000
2 pakken spinazie a la creme 0.99
500 gr.worteltjes 0.69
3 zakken zuurkool 1.00
AH
1 kg rundervinken 6.36 Met Joker 5.45
400 gr.andijvie 1.04 Met Joker 0.89
500 gr.sperziebonen 1.51 Met Joker 1.32
1 kg rundergehakt 3.59 Met Joker 3.14
Jan Linders
1 kg kipfilet 5.49
500 gr.Cordon bleu 4.99
1 kg schouderkarbonade 4.99
1 kg blinde vinken 6.99
bloemkool 1.69

Wil je nog meer goedkope recepten zien,meld je dan aan bij:
http://groups.msn.com/Delow-budgetkeuken

 

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 13-03-2006
Hits: 3689
Categorie: 
Weekmenu
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
Overig