Volg ons via
 
 

Low-budget maandmenu Oktober

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

1 Oktober

  • Blinde vinken
  • Chinese koolsalade met banaan
  • Gekookte aardappelen
300 gr.Chinese kool,3 el yoghurt,1 el slasaus,1/2 el gembersiroop,1 el azijn,peper,zout,1 banaan,25 gr.walnoten


Snijd de schoongemaakte Chinese kool in dunne repen.Maak een sausje van 3 el yoghurt,1 el slasaus,1/2 el gembersiroop,1 el azijn,peper en zout.Meng het sausje en 1 in plakken gesneden banaan door de kool en strooi er 25 gr.gehakte walnoten over.


2 Oktober

  • Karbonaadjes met mosterdsaus
  • Andijvie
  • Gekookte aardappelen
4 ribkarbonades,zout,peper,50 gr.boter,1 el bloem,1 dl water,1 dl slagroom,1 el mosterd


Strooi wat zout en peper over de karbonades. Verhit in een pan de boter en bak hierin de karbonades 10 minuten. Haal ze uit de pan en roer de bloem door het bakvet. Schenk beetje voor beetje de slagroom en het water erbij. Blijf roeren tot er een gebonden saus ontstaat. Roer dan de mosterd, wat peper en zout door de saus. Leg de karbonades in de mosterdsaus en laat dit zachtjes 10 minuten sudderen.


3 Oktober

  • Hamlappen
  • Koolraap met peterseliesaus
  • Gekookte aardappelen
750g koolraap,zout,25 gr.boter,25 gr.bloem,1 dl kookvocht van de koolraap,1,5 dl melk,peper,2 el gehakte peterselie


Schil de koolraap, snijdt deze in plakken, snijdt de plakken in reepjes en de reepjes in blokjes. Kook de koolraap in een pan met een beetje water en zout in ongeveer 30 minuten gaar. Giet de koolraap dan af en bewaar het kookvocht. Verhit de boter in een pan, roer de bloem erdoor en giet beetje voor beetje de melk en het kookvocht erbij. Blijf roeren tot er een gebonden saus ontstaat. Breng de saus op smaak met peper en zout en roer de peterselie erdoor. Warm de stukjes koolraap in de saus op.


4 Oktober

  • Gehaktbal
  • Rode bietjes met spek
  • Gekookte aardappelen
50 gr.mager rookspek,1 kg gare rode bieten,azijn, 5 kruidnagels,1 laurierblad,peper,zout


Bak 50 gr.in blokjes gesneden mager rookspek bruin en knapperig.Stroop 1 kg gare rode bieten en schaaf ze in plakken.Warm de bieten in wat water op met azijn,5 kruidnagels,1 laurierblad,peper en zout.Schep de spekblokjes erdoor.


5 Oktober

  • Rundvlees met appel en ui
  • Prei
  • Aardappelpuree
500g runderlappen,peper,zout,1 dl water,3 appels,citroensap,4 uien,1 tl djahé,peper,2 el ketjap manis,boter


Snij de runderlappen in reepjes en bestrooi deze met peper, zout en djahé. Maak de uien schoon en snijd ze in ringen. Schil de appels, snijd ze in stukjes en besprenkel ze met citroensap. Verhit wat boter in een pan en bak hierin het vlees mooi bruin. Voeg dan de uien toe en bak deze even mee. Schenk dan het water en de ketjap toe, breng dit aan de kook en laat dit zachtjes 45 minuten stoven. Verhit in een koekenpan wat boter en bak hierin de appelstukjes. Als het vlees gaar is voeg dan de gebakken appelstukjes toe.


6 Oktober

  • Kippenbouten
  • Erwtjes en worteltjes
  • Gebakken aardappelen van de boswachter
1 1/4 kg aardappelen,50 gr.mager rookspek,2 uien,150 gr.champignons,50 gr.margarine,peper,zout,peterselie


Kook de geschilde aardappelen 15 minuten,laat ze afkoelen en snijd ze in plakken.Bak 50 gr.in blokjes gesneden mager rookspek uit.Bak 2 kleingesneden uien en 150 gr.in plakken gesneden champignons mee.Bak de aardappelen in 50 gr.margarine bruin en schep het spekmengsel erdoor.Maak het geheel op smaak met peper,zout en kleingesneden peterselie.


7 Oktober

  • Spaghetti uit de oven
350g spaghetti,25 gr.boter,2 uien,2 groene paprika’s,250 gr.tomaten,150 gr.geraspte kaas,200 gr.ham


Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking, giet hem dan af en laat de spaghetti uitlekken. Maak de uien schoon en snipper ze fijn. Maak de paprika’s schoon en snij ze in kleine reepjes. Ontvel de tomaten en snijd ze in partjes. Snij de ham in blokjes. Verhit de boter in een pan en bak hierin de uien eventjes. Voeg dan de paprika’s toe en bak dit 5 minuten mee. Schep het ui- paprika mengsel door de spaghetti. Meng er ook de tomaten, 75 gram kaas en de hamblokjes. Maak het af met wat peper en zout. Vet een ovenschaal in en schep hierin de spaghetti en bestrooi het met de rest van de gebakken kaas. Zet de schaal 25 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden.


8 Oktober

  • Lekkerbekjes met dillesaus
  • Doperwtjes met mais en paprika
  • Patates frites
4 lekkerbekjes,1 dl yoghurt,2 el slasaus,1 el tomatenketchup,1/2 el dille (vers of diepvries),2 augurken,1 el zilveruitjes,peper,zout


Warm de lekkerbekjes eventueel op het bakblik in 20 minuten in een matig hete oven 175C op.Maak een saus van 1 dl yoghurt,2 el slasaus,1 el tomatenketchup,1/2 el dille,2 kleingesneden augurken,1 el kleingesneden zilveruitjes,peper en zout.Geef de saus bij de vis.


9 Oktober

  • Bleekselderijschotel
  • Aardappelpuree
2 struiken bleekselderij,1 pakje kaassaus,50 gr.geraspte kaas,1 ei,200 gr.ham

Kook 2 struiken kleingesneden bleekselderij


Maak van 1 pakje kaassaus een saus.Roer 50 gr.geraspte kaas en 1 losgeklopt ei door de enigszins afgekoelde saus.Snijd 200 gr.ham in reepjes.Schep de bleekselderij in een ovenvaste schaal,verdeel de ham erover en giet de saus erop.Zet het gerecht 20 minuten in een hete oven 200C.

10 Oktober

  • Hachee
  • Rode kool
  • Gekookte aardappelen
400 gr rundvlees,60 gr.boter,8 uien,40 gr.bloem,6 dl bouillon (blokje),zout,peper,2 kruidnagels,1 blaadje laurier,azijn


Maak de uien schoon en snijd ze in ringen. Snij het vlees in blokjes. Verhit de boter in een pan en bak hierin de vleesblokjes mooi bruin. Doe dan de uien erbij en laat deze even mee bakken. Strooi dan de bloem erover en giet dan al roerend de buillon erbij. Voeg de kruidnagels, blaadje laurier, scheutje azijn, beetje zout en peper toe. Laat de hachee zachtjes 2 uur stoven. Verwijder voor het opdienen de laurier en de kruidnagels.


11 Oktober

  • Chili met witte bonen
  • Komkommersalade
2 uien,2 paprika’s,50 gr.margarine,200 gr.gehakt,500 gr.tomaten,oregano,peper,zout,chilipoeder,2 blikken witte bonen


Bak de kleingesneden uien en 2 kleingesneden paprika’s zacht in 50 gr.margarine.Voeg 200 gr.gehakt toe en bak dit rul.Doe er 500 gr.ontvelde tomaten,oregano,peper,zout en chilipoeder bij en smoor het geheel 25 minuten.Voeg 2 blikken uitgelekte witte bonen toe en warm het geheel goed door.


12 oktober

  • Spruitjes ovenschotel
1kg spruitjes,6 eieren,4 el melk,100 gr.champignons,boter


Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Maak de spruitjes schoon en kook ze in een pan met een beetje water en zout gaar. Giet ze dan af. Verhit in een pan wat boter en bak hierin eventjes de champignons en meng deze door de spruitjes. Scheid 2 eieren en klop de eiwitten stijf. Klop de eidooiers samen met de andere 4 eieren met wat peper en zout door elkaar. Schep hier de eiwitten door. Vet een ovenschaal in en schep hierin de spruiten en giet het eimengsel hierover. Zet de schaal 20 minuten in een voorverwarmde oven van 175 graden.


13 Oktober

  • Gehaktballen
  • Schorseneren
  • Aardappelen
1,5kg schorseneren,2 dl melk,15 gr.boter,zout en nootmuskaat


Leg de schorseneren vijf minuten in een ruime bak met water om de aarde los te weken, en boen ze daarna onder de kraan schoon. Doe schoon water in de bak en doe er een scheut azijn of citroensap bij. Dikke schorseneren schilt u met de dunschiller, dunne legt u even in kokend water en schrapt u vervolgens. Schil en schrap onder de kraan om het kleverige witte sap meteen weg te laten spoelen en snijdt de groente in kleine stukjes. Leg de zo behandelde schorseneren meteen in het azijnwater om verkleuren te voorkomen. Leg de schorseneren op een vergiet en spoel ze even met koud water af. Kook de schorsenen in een pan met 1 liter water, 1 theelepel zout en de melk in ongeveer 25 gaar. Laat de schorsenen dan uitlekken op een vergiet, doe ze in een schaal en strooi er wat nootmuskaat over.


14 Oktober

  • Tartaartjes
  • Gestoofde wortel met ui
  • Aardappelen
750 gr.winterwortel,1 ui,25 gr.margarine,1 dl bouillon,peterselie


Snijd 750 gr.schoongemaakte winterwortelen in plakken.Fruit 1 kleingesneden ui in 25 gr.margarine.Voeg de wortelen en 1 dl bouillon toe en stoof de wortelen in 20 minuten gaar.Strooi er royaal kleingesneden peterselie over.


15 Oktober

  • Slavinken
  • Bruine bonenstamppot
750g aardappelen,zout,1 blik bruine bonen,2 uien,1/2 dl azijn,suiker


Maak de uien schoon en snipper deze fijn. Doe de azijn in een schaaltje, roer er de suiker door en schep de uien erdoor. Laat dit een poosje staan. Schil de aardappelen, was ze en kook ze in een pan met een beetje water en zout gaar. Laat de bruine bonen uitlekken, maar vang het vocht op. Schep als de aardappelen bijna gaar zijn de bruine bonen op de aardappelen. Laat de bonen warm worden en giet de bonen met de aardappelen af. Verwarm in een steelpan het bonennat. Stamp de bonen en aardappelen door elkaar en roer er wat van het warme bonennat door. Geef de uien in de azijn er apart bij.


16 Oktober

  • Speklapjes
  • Prei met banaan
  • Aardappelen
1 1/2 kg prei,zout,2 bananen,50 gr.geraspte kaas


Snijd de schoongemaakte prei in 5 cm lange stukken.Kook de prei in water met zout 15 minuten en schep de groenten in een ovenvaste schaal.Bedek de prei met 2 in plakken gesneden bananen en strooi er 50 gr.geraspte kaas op.Zet de schaal 10 minuten onder de grill.


17 oktober

  • Gebakken saucijsjes
  • Bloemkool met kerriesaus
  • Gekookte aardappelen
1 bloemkool,zout.Voor de saus:30 gr.boter,1 uitje,1 el kerrie,25 gr.bloem,2 1/2 dl melk,zout en peper


De bloemkool schoonmaken,wassen en gaar koken in weinig water met zout in 15 minuten.In die tijd de saus maken.In de boter het gesnipperde uitje met kerrie fruiten,de bloem toevoegen en geleidelijk de melk.Blijven roeren tot de saus is gebonden.Het sausje 8 minuten zachtjes laten koken,eventueel zeven en op smaak brengen met zout en peper.De bloemkool met een schuimspaan uit de pan halen, laten uitlekken en op een verwarmde schotel leggen.Het sausje erop gieten.


18 Oktober

  • Gebakken ham
  • Champignonragout
  • Kleurige rijst
Champignonragout


500 gr.champignons,50 gr.ontbijtspek,1 el boter,1 ui,teentje knoflook,2 dl bouillon,zout,peper,paprikapoeder,1 el boter,2 el bloem


De champignons schoonmaken en grote exemplaren in stukjes snijden.Het spek in stukjes snijden en uitbakken in boter.De gesnipperde ui met het teentje knoflook bij het spek bakken,de champignons toevoegen en mooi rondom bruin bakken.De bouillon erbij gieten,zout,peper,en paprikapoeder en de champignons zachtjes 5 minuten laten pruttelen.Een deegje kneden van de boter en de bloem,in vlokjes toevoegen (onder roeren) en de ragout nog 8 minuten zachtjes koken.


Kleurige rijst


400 gr.rijst,zout,2 tomaten,klein pakje diepvrieserwtjes,gehakte peterselie


De rijst droog koken in water met zout en droogstomen.De tomaten ontvellen,doormidden snijden en het vocht en de pitjes eruit halen.De tomaten in stukjes snijden.De doperwtjes gaar koken in weinig water met zout.Tomaten en gare doperwtjes door de rijst mengen en met gehakte peterselie bestrooien.


19 Oktober

  • Hete bliksem
  • Gebakken speklapjes
Hete bliksem


1 kg aardappelen,250 gr.zoete appeltjes,500 gr.zure appelen,zout,peper,klontje boter


De aardappelen schillen,wassen en in een grote pan doen,de geschilde en in parten gesneden appelen erop leggen,met zout en peper bestrooien en een bodempje water toevoegen.Alles 25 minuten koken,het vocht afgieten,maar bewaren.De aardappelen en appels samen fijnstampen en zoveel kookvocht toevoegen dat een smeuige stamppot ontstaat.


20 Oktober

  • Gebakken kaas
  • Preischotel
Gebakken kaas

4 plakken jong belegen kaas van 75 gr.per stuk,2 eieren,4 el bloem,4 el paneermeel,boter om te bakken


Van de kaas de korstjes snijden.De eieren met 2 el water of melk loskloppen.De plakken kaas eerst door ei wentelen,dan door bloem,dan weer door ei en vervolgens door paneermeel.De plakken kaas op een fel vuur snel aan beide kanten bruin bakken.

Preischotel

750g prei,2 el boter,1 ui,2 dl bouillon (blokje),zout en peper,nootmuskaat,750 gr.aardappelen,1 rookworst

Schil de aardappelen , was ze en snij ze in plakjes. Maak de prei schoon, snij hem in vingerlange stukken en was deze heel goed. Maak de ui schoon en snipper hem fijn. Verhit de boter in een grote pan en bak hierin even de uien. Voeg dan de prei toe en bak deze even mee. Voeg dan de bouillon, zout, peper, nootmuskaat en de aardappelen toe en laat dit aan de kook komen. Leg een deksel op de pan en laat dit alles 20 minuten zachtjes gaar koken. Wel in warm water de rookworst en snij deze in plakjes. Schep de preischotel in een schaal en leg er de plakjes rookworst bovenop.


21 Oktober

  • Vissticks
  • Gestoofde worteltjes
  • Peterselie-aardappelen
Gestoofde worteltjes


750 gr.waspeen of winterwortel,klontje boter,2 dl bouillon,sap van 1/2 citroen,zout,1 el gehakte peterselie,eventueel snufje suiker


De worteltjes schrappen of schillen.Grote exemplaren door midden snijden,de winterwortels in plakjes snijden.De boter smelten,de worteltjes daarin onder voortdurend omscheppen zachtjes bakken (ze mogen niet bruin worden) en bouillon en citroensap toevoegen met weinig zout.De worteltjes in 10-20 minuten zachtjes gaar laten worden.Het vocht afgieten,de peterselie erdoor schudden met eventueel een snufje suiker.


22 Oktober

  • Gebakken verse worst
  • Pikante bruine bonen
Pikante bruine bonen


400 gr.bruine bonen,zout,4 uien,2 el olie,teentje knoflook,1 blik tomaten op sap,cayennepeper


De bonen wassen en in ruim water een nacht in de week zetten.De bonen in het weekwater in 1 uur gaar koken.Pas op het einde van de kooktijd zout toevoegen.De uien snipperen en in de olie goudbruin bakken.Het teentje knoflook boven de pan uitknijpen,de tomaten met sap toevoegen en 15 minuten zachtjes laten pruttelen.De bonen uit het kookwater halen en door het uimengseltje mengen.Pittig maken met veel cayennepeper.


23 Oktober

  • Witte kool met spek en eieren
  • Gebakken aardappelen
Witte kool met spek en eieren


750 gr.witte kool,100 gr.ontbijtspek,2 el boter,2 uien,zout,peper,nootmuskaat,scheutje bouillon,4 plakken ontbijtspek,4 eieren,zout en peper


De kool schoonmaken en in reepjes snijden of schaven.Het spek in de boter glazig bakken,de gesnipperde uien toevoegen,ook glazig laten worden en vervolgens de kool toevoegen.Onder omscheppen 5 minuten bakken.Zout,peper,nootmuskaat en bouillon toevoegen en met een deksel op de pan 15-20 minuten zachtjes stoven.De kool in een schaal doen.Het spek in een koekenpan krullerig bakken,de eieren erop breken en laten stollen.Met zout en peper bestrooien en deze spek-eieren op de kool laten glijden.


24 Oktober

  • Kaaspannenkoeken
150g zelfrijzend bakmeel,2 eieren,2 1/2 dl melk,zout en peper,50 gr.boter,250 gr.belegen kaas in plakjes

Zeef boven een kom het zelfrijzend bakmeel. Klop de melk, eieren, zout en peper erdoor. Blijf roeren tot dat er een glad beslag ontstaat zonder klontjes. Verhit wat boter in een pan. Schep met een pollepel wat van het beslag in een pan en bak de pannenkoek een paar minuten. Leg er wat plakjes kaas op en bak nog een paar minuten. Keer de pannenkoek en bak het nog een paar minuten totdat hij bruin en gaar is. Laat de pannenkoek op een bord glijden en houd hem warm. Bak van de rest van het beslag nog 7 pannenkoeken.


25 Oktober

  • Gehaktballen
  • Gestoofde bleekselderij
  • Gekookte aardappelen
Gestoofde bleekselderij


2 struiken bleekselderij,2 el boter,scheutje bouillon,zout


De struiken bleekselderij schoonmaken.De harde stelen en de bladeren bewaren voor een soep,(de volgende dag) de rest van de stengels wassen en in stukjes snijden.De boter smelten en daarin al omscheppend de bleekselderij 5 minuten zachtjes bakken.Bouillon toevoegen en wat zout en de bleekselderij in 30 minuten gaar koken.Giet de bleekselderij eventueel af (mar bewaar het vocht voor de soep).


26 Oktober

  • Bleekselderijsoep
  • Hamlapjes
  • Sla
  • Aardappelpuree
Bleekselderijsoep


De bladeren en stengels van de struiken bleekselderij (van gisteren),1 ltr.bouillon,eventueel met het kookvocht van de bleekselderij,35 gr.boter,35 gr.bloem,scheutje melk,wat drupjes citroen,eventueel zout en peper


Wat mooie en groene blaadjes achterhouden,de rest van de blaadjes en de stengels wassen en klein snijden.In een bodempje bouillon de bleekselderij gaar koken.Zijn er erg dikke stengels bij,reken dan wel op 45 minuten.De boter smelten,de bloem toevoegen en dan geleidelijk de bouillon met eventueel het kookvocht.De gekookte selderij met het kookvocht erbij doen en de soep 10 minuten zachtjes koken.De soep afmaken met een scheutje koffieroom,wat drupjes citroensap,eventueel zout en peper en de klein geknipte blaadjes.


27 Oktober

  • Varkenskarbonaadjes met mosterd
  • Koolraap met peterseliesaus
  • Gekookte aardappelen
Koolraap met peterseliesaus


750 gr.koolraap,zout.Voor het sausje:25 gr.boter,25 gr.bloem,1 dl kookvocht,1 1/2 dl melk,zout,peper,2 el gehakte peterselie


De koolraap schillen en in blokjes snijden.De koolraap in weinig water met zout 30 minuten koken,afgieten maar het vocht bewaren.Van de boter, bloem,kookvocht en melk een sausje maken en dat zachtjes 8 minuten laten koken.Op smaak brengen met zout en peper en de peterselie erdoor mengen.De stukjes koolraap in de saus warmen.


28 Oktober

  • Speklapjes met appel en ui
  • Gestoofde bietjes
  • Gekookte aardappelen
Speklapjes met appel en ui


4 speklappen,peper,zout,2 uien,2 appels,citroensap, 40 gr.boter,1 tl rozemarijn

Maak de uien schoon en snijdt ze in dunne ringen. Schil de appels, boor de klokhuizen eruit, snijdt ze in plakken en besprenkel deze met wat citroensap. Strooi wat zout en peper over de speklappen. Verhit in een pan de boter en bak hierin de speklappen mooi bruin en gaar. Haal dan het vlees uit de pan en bak in het achter gebleven vet de uiringen en de appelplakken licht bruin van kleur. Roer er de rozemarijn door. Leg de speklappen er boven op en laat ze weer warm worden. Leg dan de speklappen op een schaal en leg de uiringen en appelplakken erom heen.

Gestoofde bietjes


750 gr.gekookte bietjes,1 dl water,sap van 1 citroen,zout,peper,snufje gemalen kruidnagel,1 tl suiker,1 geraspte ui,2 el zure room


De bietjes stropen en in blokjes snijden.Water met citroensap,zout,peper,kruidnagelpoeder,suiker en de geraspte ui aan de kook brengen,de bietjes toevoegen en onder af en toe omscheppen heet laten worden.De zure room erdoor roeren en alles nog eens warm laten worden maar niet meer koken.


29 Oktober

  • Spaghetti met shoarmasaus
500g shoarmavlees,2 uien,200 gr.prei,1 tl shoarmakruiden,40 gr.boter,40 gr.bloem,2 1/2 dl bouillon,400 gr.spaghetti

Maak de uien schoon en snipper ze fijn. Maak de prei schoon en snijd ze in ringetjes. Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Verhit de boter in een pan en bak hierin het shoarmavlees gaar. Voeg de uien en shoarmakruiden toe en bak deze even mee. Doe dan de prei erbij en bak deze even mee. Roer dan de bloem erdoor en giet er beetje bij beetje de bouillon erdoor. Blijf roeren tot er een gebonden saus ontstaat. Schep de saus over de spaghetti.

30 Oktober

  • Witlof in ham
  • Aardappelpuree
Witlof in ham


1kg witlof,zout,250 gr.ham in plakjes,75 gr.geraspte kaas,2 el paneermeel,15 gr.boter

Snijd van de onderkant van de witlofstruikjes een dun schijfje en snijd aan de onderkant de harde kern eruit. Verwijder zonodig de lelijke bladeren en was de struikjes goed. Kook de struikjes witlof in een pan met een beetje water en zout in ongeveer 20 minuten gaar. Giet dan de witlof af en laat deze goed uitlekken op een vergiet. Vet een ovenschaal in. Wikkel elk struikje witlof in een plak ham Leg de rolletjes in de ovenschaal, bestrooi het met kaas en paneermeel. Laat in een pannetje de boter smelten en sprenkel dit over de paneermeel. Zet de schaal ongeveer 15 minuten in een voorverwarmde oven van 175 graden tot het geheel een licht bruin korstjes heeft gekregen.


31 Oktober

  • Kaas/vruchtensalade
  • Stokbrood of geroosterd brood
Kaas/vruchtensalade


3 zure appelen,citroensap,1 grapefruit,1 sinaasappel,150 gr.belegen kaas,100 gr.gekookte ham,1 rode paprika.

Voor de saus:3 el mayonaise,2 el koffieroom,zout,peper,mespuntje mosterd,2 el gehakte bieslook

De appelen schillen en in blokjes snijden,de blokjes appelen direkt met citroensap besprenkelen.De grapefruit schillen,de partjes ontvellen en wat kleiner snijden,de sinaasappel schillen,in plakken snijden en de plakken in stukjes.De kaas in blokjes snijden evenals de ham en de paprika in zeer dunne reepjes snijden.Alles door elkaar mengen met de dressing die is gemaakt door alles daarvoor door elkaar te kloppen.De salade,afgedekt,even in de koelkast zetten.

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 02-10-2006
Hits: 3491
Categorie: 
Low-Budget Maandmenu's
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
Overig