Volg ons via
 
 

Huishoudtaak donderdag week 5 2009

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

  Dagelijks werk
  • Woonkamer stoffen en stofzuigen zie tips
  • Haal alle boeken uit de boekenkast, stof ze af en maak de kast schoon

    Opruimen: in week 5 en 6 de bijkeuken. Elke dag 15 minuten

    Recept van de dag:
    • Aardappel-preigratin
    • Kipfilet
    1kg aardappelen
    zout
    peper
    1 theelepel kerriepoeder
    750g prei
    200g ham
    2 teentjes knoflook
    1 bekertje crème fraiche
    150g geraspte belegen kaas
    • Maak de prei schoon, snijdt deze in ringetjes en was deze.
    • Schil de aardappelen, was ze en snijdt ze in vieren
    • Kook de aardappelen in een pan met een beetje water en zout gaar.
    • Leg als de aardappelen bijna gaar zijn de preiringetjes erboven op.
    • Snijdt de ham in blokjes.
    • Pel de knoflookteentjes en pers ze uit.
    • Roer de knoflook, peper en kerriepoeder door de crème fraiche.
    • Giet de aardappelen met de prei af en schep er de blokjes ham door.
    • Vet een ovenschaal in en schep hierin het aardappel - preimengsel.
    • Verdeel hier de crème fraiche over en strooi er de kaas over.
    • Zet de schaal 10 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden.

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 28-01-2009
Hits: 589
Categorie: 
De Taak van Dag
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
Overig