Volg ons via
 
 

Groentenweekmenu van de aanbiedingen week 22

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

sk.writeFontOpen();Sla
  • bij Super de Boer IJsbergsla per krop 0.49
  • bij AH alle sla compleet per schaal met joker 1.99
  • bij C-1000 200 gram ijsbergsla 0.79
  • bij Coop IJsbergsla per krop 0.69
Conserven
  • bij Plus alle smaken pot 370 ml 0.67
  • bij Dirk sperziebonen pot 72 cl 0.51
Komkommer
  • bij Spar per stuk 0.49
  • bij C-1000 2 stuks 0.99
Sla en komkommer
  • bij Plus 0.99
 

Snijbonen
  • bij Dirk 400 gram 0.99
  • bij Deen 500 gram 1.25
Sperziebonen
  • bij Emté 500 gram 0.99
  • bij AH 500 gram met joker 1.07
Asperges
  • bij Supercoop 500 gr. 1.99
Tomaten
  • bij Deen 250 gram cherrytomaten 0.69
Bloemkool
  • bij Vomar 1.29
Champignons
  • bij Vomar 250 gram 0.69
Maandag
  • Shoarma schotel
  • Rijst
1 krop ijsbergsla (reclame)
1 kg shoarmavlees
ananas, blikje
1 bekertje zure room
1 el olie
  • Maak de sla schoon en snijd deze in reepjes.
  • Laat de ananas uitlekken.
  • Verhit de olie in een pan en bak hierin het shoarmavlees 10-15 minuten.
  • Roer dan de ananasstukjes erdoor en bak deze even mee.
  • Schep dan de sla erdoor en de zure room.
  • Laat alles goed warm worden.
Dinsdag
  • Snijbonen met spekjes en champignons
  • Gekookte aardappelen
  • Tartaartje
500 gr. snijbonen
zout en peper
100 gr. spekblokjes
1 ui
1 teentje knoflook
200 gr. champignons
2 tomaten
  • Maak de snijbonen schoon en snijd ze in kleine schuine stukjes.
  • Kook de snijbonen in een pan met een beetje water en zout in 10 minuten beetgaar.
  • Pel de ui en knoflookteentje en snipper deze.
  • Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes.
  • Was de tomaten en snijd deze in partjes.
  • Bak in een pan de spekblokjes uit.
  • Voeg de ui en knoflook toe en bak deze een paar minuten mee.
  • Doe dan de champignons erbij en bak deze even mee.
  • Giet de snijbonen af en schep er het spek-champignonmengsel door.
  • Schep er dan de tomatenpartjes door en breng het groentemengsel op smaak met peper en zout.
Woensdag
  • Voorjaarsragout
  • Witte rijst
1 kg witte asperges
zout
4 hardgekookte eieren
25 gr. boter
1 pakje seizoenssaus voor asperges, Maggi
1 dl slagroom
150 gr. achterham in reepjes
  • Schil de asperges, snijd de onderste stugge stukjes eraf en snijd de rest in stukjes van 4 cm.
  • Kook ze in ruim water met zout in 15 minuten beetgaar.
  • Pel de eieren en hak ze in stukjes.
  • Bereid de saus en roer de boter en de slagroom erdoor.
  • Schep de afgegoten asperges en de eieren door de saus en warm alles kort door.
  • Strooi de ham erover.
Donderdag
  • Bloemkoolschotel met ham
  • Gekookte aardappelen
  • Gehaktballen
1 bloemkool
2 uien
1 el boter
zout en peper
nootmuskaat
2 dl bouillon
250 gr. ham
1 el gehakte peterselie
2 el geraspte kaas
  • Maak de bloemkool schoon, verdeel deze in roosjes, was deze en laat de roosjes op een vergiet uitlekken.
  • Maak de uien schoon en snipper deze.
  • Snijd de ham in kleine reepjes.
  • Kook dan de bloemkoolroosjes in een pan met de bouillon, zout, peper en nootmuskaat in ongeveer 10 minuten beetgaar.
  • Laat de bloemkoolroosjes dan uitlekken.
  • Vet een ovenschaal in en leg hierin de bloemkoolroosjes.
  • Strooi hierover de ham, peterselie en de geraspte kaas.
  • Zet de schaal 10 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden.
Vrijdag
  • Pittige sperziebonen
  • Gekookte aardappelen
  • Schnitzels
500 gr. sperziebonen
zout
6 tomaten
2 uien
olie
1 tl sambal
4 teentjes knoflook
2 el bruine suiker
2 el zoete sojasaus
  • Maak de sperziebonen schoon en breek ze een keer door midden.
  • Ontvel de tomaten en snijd ze in stukjes.
  • Pel de ui en snipper deze.
  • Pel de knoflookteentjes en pers ze uit.
  • Kook de sperziebonen in een pan met een beetje water en zout 10 minuten.
  • Giet ze dan af.
  • Verhit in de wok wat olie en fruit hier de uien eventjes in.
  • Voeg de sambal, sperziebonen en knoflook toe en roerbak dit 5 minuten.
  • Voeg dan de tomaten toe en roerbak dit een paar minuten mee.
  • Voeg dan de suiker en de sojasaus toe.
  • Laat het goed warm worden.
Bron: De Groenteman

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 24-05-2009
Hits: 834
Categorie: 
Weekmenu
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
Overig