Volg ons via
 
 

Weekmenu week 20

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Maandag
 
Tortilla's met gemengde sla-Parten avocado en tomaat
 
3 bosuitjes in ringetjes,200 gr.ijsbergslamix,200 gr.wortelreepjes,sap van 1 limoen,peper,zout,4 el olijfolie,4 bloemtortilla's (wraps,Honig),8 el zure room,100 gr.belegen kaas geraspt,200 gr.casselerrib (vleeswaar) in reepjes
 
Schep de bosuitjes met de slamix,de wortelreepjes,het limoensap en peper en zout door elkaar.
Verhit telkens 1 el van de olie in een koekenpan en bak de tortilla's stuk voor stuk aan beide kanten lichtbruin.
Laat ze elk op een bord glijden,bestrijk ze met zure room,strooi de kaas erover en verdeel het slamengsel en de reepjes casselerrib over de kaas. Dan oprollen.
Lekker met parten avocado en tomaat.
-----------------------------------------------------------------------------------
Dinsdag
 
Varkenslapjes-Snijboontjes met kaas (zie recept)-Gekookte aardappelen-Sinaasappelvla
-----------------------------------------------------------------------------------
Woensdag
 
Gebakken bonen met Provencaalse steak-Aardappelpuree
 
1 ui in ringen,1 rode paprika in stukjes,4 el olijfolie,2 tl paprikapoeder,1 pot witte bonen in tomatensaus,4 Provencaalse minute steaks rundvlees,1 bosuitje fijngehakt
 
Bak de ui met de paprika al omscheppend 5 minuten in de helft van de olie.
Voeg de witte bonen en het paprikapoeder toe en bak ze op een hoog vuur 5 minuten mee.Voeg 2 el water toe en laat ze op een laag vuur zachtjes pruttelen.
Bak de steaks volgens de gebruiksaanwijzing in de rest van de olie aan beide kanten bruin.
Strooi de bosui over de bonen en serveer ze met de steak.
------------------------------------------------------------------------------------
Donderdag
 
Kalkoenlapjes-Spinazie a la creme-Gekookte krielaardappeltjes-Appelyoghurt (zie recept)
------------------------------------------------------------------------------------
Vrijdag
 
Indische roerbak met garnalen-Atjar-Kroepoek
 
400 gr.mie nestjes,zout,2 uien gesnipperd,1-2 tl sambal oelek,1 tl laos,2 tl ketoembar,3 el zonnebloemolie,400 gr.Hollandse roerbakgroenten,200 gr.roze garnalen gepeld,2 el ketjap manis
 
Kook de mie volgens de gebruiksaanwijzing gaar.
Fruit intussen de uien met de sambal,laos en ketoembar al omscheppend 5 minuten in de hete olie.
Voeg de Hollandse roerbakgroenten toe en bak ze al omscheppend beetgaar.
Voeg 1 dl water toe en breng alles aan de kook.Schep de garnalen,de mie en de ketjap erdoor en warm alles goed door.

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 07-05-2004
Hits: 1103
Categorie: 
Weekmenu
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
Overig