Volg ons via
 
 

Champignons schoonmaken

Champignons schoonmaken | Tip voor het schoonmaken en snijden van champignons.

Veeg de champignons met een borsteltje (of stukje keukenpapier) schoon. Snijd de harde uiteinden bij het voetje van de paddestoel weg en snijd de paddestoel vervolgens in partjes of plakjes. De regel is dat in soepen, de champignons meestal in partjes (taartpuntjes) worden gesneden. In andere gerechten worden ze meestal in plakjes gesneden. Vrijwel nooit in reepjes of blokjes, omdat je daaraan dan niet meer kan zien dat het om een champignon gaat.     

Met dank aan Marion

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 27-03-2005
Hits: 30486
Categorie: 
Kooktechnieken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
champignons schoonmaken, champignon snijden, partjes, plakjes, champignon