Volg ons via
 
 

Braden

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Braden is een bereidingswijze die wordt toegepast bij het gaar maken van grote stukken vlees en gevogelte. Braden kan gebeuren in een gesloten braadpan op het fornuis of in een braadslede in de oven. Het vlees moet tijdens het braden regelmatig met braadvocht worden bedropen, om het sappig te houden.

 

 

Met dank aan Marion

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 27-03-2005
Hits: 1980
Categorie: 
Kooktechnieken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
Overig
Gerelateerde artikelen