Volg ons via
 
 

Paneren zonder ei

Paneren | tips voor het paneren van vlees zonder gebruik van ei.

Als je vlees wilt paneren, maar je hebt geen ei in huis dan kun je ook gewoon het vlees onder de koude kraan houden en daarna direct door het paneermeel halen. Je kunt ook het paneermeel vermengen met gecondenseerde melk en daar de stukken vlees doorheen halen. Daarna eventueel nog wat paneermeel eroverheen strooien.

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
3 reactie(s)
sonja (Gast)
Geplaatst op 29-08-2011 om 18:40

ik haal het altijd door pindakaas en dan vermengen met boter. lekker. heb je hele lekkere korstjes. jwz

Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 19-06-2005
Hits: 21273
Categorie: 
Eten & Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
Paneren zonder ei, vlees paneren, paneren, vlees