Volg ons via
 
 

Koolluchtjes van het koken verminderen

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Na het koken van koolsoorten (boerenkool, rodekool enz.) blijft er vaak lang een nare lucht in het huis hangen. Deze lucht is minder wanneer u tijdens het koken een paar stukjes walnoot meekookt of een boterham op de groente legt.

Wanneer de koollucht niet verdwijnt na luchten van de woning dan verminderd u de lucht door een theelepeltje gemalen koffie op de warme kookplaat te leggen.

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 30-07-2003
Hits: 7689
Categorie: 
Luchtjes
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
Overig
Gerelateerde artikelen