Volg ons via
 
 

Honing (versuikerd)

Tip om honing weer vloeibaar te krijgen nadat er klonters zijn opgetreden.

Als je honing wat langer bewaart dan kunnen zich kristalvormige klonters vormen. Dit noemen we ook wel versuikeren. Dit doet zich voor als de pot niet goed is afgesloten en er vocht bij komt. 

Versuikerde honing krijgt weer een normale structuur wanneer je de goed afgesloten pot in een bakje warm (niet kokend) water zet. Dompel de pot met honing niet volledig onder in het water. Laat ongeveer 1/4 deel van de pot boven water uitsteken. Laat de pot zo'n tien minuten staan en daarna is de honing weer vloeibaar.

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
1 reactie(s)
kopstubber (Gast)
Geplaatst op 13-01-2014 om 13:52

Héél even in de magnetron op laag niveau wil ook.

Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 11-11-2005
Hits: 7109
Categorie: 
Eten & Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
Honing, klonters, versuikeren, versuikerd, klontervorming