Volg ons via
 
 

Voorkom dat een geschilde appel bruin wordt

Voorkom bruine geschilde appel | Met deze tip voorkom je dat een appel bruin wordt na het schillen.

Als je een appel geschild hebt, zal deze bruin worden. Dit wordt veroorzaakt door de ijzerhoudende stoffen in de appel die na het schillen in oxideren door het contact met zuurstof.

Wrijf een geschilde appel in met citroensap. Dit voorkomt dat de appel bruin wordt.

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 28-07-2011
Hits: 4751
Categorie: 
Eten & Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
bruine appel, appel schillen, geschilde appel
Gerelateerde artikelen