Volg ons via
 
 

Olijfolie om te bakken

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Extra vierge of vergine olijfolie is ongeschikt om in te bakken. Het bevat gezonde componenten die verloren gaan bij sterke verhitting of zelfs verbranden. En het is ook nog eens zonde van het kenmerkende, aangename aroma, dat vervliegt tijdens het bakken.

Olijfolie zonder de toevoeging extra vierge is geraffineerd en kan wel hoge temperaturen aan.

Gebruik extra vierge liefst onverhit, dus op sla, vleeswaren, vis, gekookte aardappelen (lekker!) en pasta.

Bron: De Volkskrant

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 28-02-2006
Hits: 2764
Categorie: 
Eten & Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
Overig
Gerelateerde artikelen