Volg ons via
 
 

Pannenkoeken bakken zonder invetten van de pan

Pannenkoeken bakken | Tip voor het bakken van pannenkoeken zonder dat je steeds de pan in moet vetten.

Als je pannenkoeken aan het bakken bent, moet je steeds opnieuw de pan invetten met boter. Als je een flinke scheut olie bij het pannenkoekenbeslag giet, hoef je de koekenpan niet meer in te vetten bij iedere pannenkoek.

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 04-08-2003
Hits: 4894
Categorie: 
Eten & Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
pannenkoeken bakken, pannenkoekenbeslag, olie, boter, invetten, koekenpan