Volg ons via
 
 

Aardappelen knapperig bruin en krokant bakken

Aardappelen knapperig bakken | Tip voor heerlijke bruin gebakken aardappels.

Om aardappelen knapperig bruin krokant te bakken, moet je ze een dag tevoren schillen en koken. Leg de aardappelen vervolgens een dag in de koelkast. Snijd de aardappelen de volgende dag niet te klein en bestrooi ze dun met meel. Tot slot bak je de aardappelen in een mengsel van half olie en half margarine.

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 04-08-2003
Hits: 8419
Categorie: 
Eten & Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
aardappelen knapperig bakken, gebakken aardappels, aardappels bakken