Volg ons via
 
 

Bloemkool, koken van

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Bloemkool blijft mooi wit tijdens het koken als u wat melk in het kookwater doet. Als u ook nog een rauwe aardappel meekookt,ontstaat er geen koolgeur.

Bloemkool wordt heel zacht als ze in mineraalwater wordt gekookt. Om de witte kleur te behouden een snufje suiker in het kookwater doen.

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
3 reactie(s)
anja (Gast)
Geplaatst op 05-11-2012 om 21:25

werkt trouwens ook bij brocolli

anja (Gast)
Geplaatst op 05-11-2012 om 21:21

 wat ook werkt een brood  korst of het  kapje van het brood mee koken

(de groente snijden in de pan doen er voldoende water  op doen het kapje of de korst er boven opleggen en later als de groente gaar is het kapje of de korst verwijderen.)

Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 06-08-2003
Hits: 3433
Categorie: 
Eten & Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
Overig
Gerelateerde artikelen