Volg ons via
 
 

Sperzieboontjes, fris van kleur

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Sperzieboontjes
Sperzieboontjes blijven fris van kleur als je ze kookt in ruim water wat al borrelend kookt voordat je de boontjes in de pan doet. Leg tijdens het koken geen deksel op de pan. Giet de boontjes af en spoel ze na met koud water. Daardoor stopt het garingsproces en blijven ze mooi fris van kleur.
Dat geldt trouwens ook voor peultjes en sugar snaps. En wat de hoeveelheid zout betreft; reken 1 theelepel zout per liter water.

Met dank aan Marianneke

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 11-04-2007
Hits: 1161
Categorie: 
Eten & Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
boontjes, sperzieboontjes, peultjes, sugar snaps