Volg ons via
 
 

Biefstuk, op tijd uit de koelkast

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Haal biefstuk tijdig uit de koelkast, 20 minuten voordat je hem in de pan laat glijden en laat hem op kamertemperatuur komen.

Doe je dat niet, dan heb je straks een biefstuk die dan misschien wel perfect gebakken is, maar nog koud is van binnen.

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 16-07-2007
Hits: 2383
Categorie: 
Eten & Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
koelkast, kamertemperatuur, gebakken