Volg ons via
 
 

Vlees, voorzien van laagje bloem

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Kleverige levensmiddelen zoals vis en vlees kun je op een heel handige manier van een laagje bloem voorzien.

Neem een schone pedaalemmerzak of, afhankelijk van de hoeveelheid, een boterhamzakje. Schep hier een paar lepels bloem in en voeg er de nodige kruiderijen aan toe. Doe er vervolgens het vlees of de vis in, een beetje lucht, en dan flink schudden maar.

Terwijl je handen schoon blijven en er evenmin van extra vaat sprake is, wordt een en ander in geen tijd van een mooi, dun laagje bloem voorzien.

Met dank aan Marianneke

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 21-09-2007
Hits: 1630
Categorie: 
Eten & Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
vlees, vis, pedaalemmerzak, recept