Volg ons via
 
 

Biefstuk, formaat pan bepalen

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Bij het bakken van biefstuk speelt het formaat van de pan een belangrijke rol.

Gebruik je een pan die te klein is, dan kan het vlees niet gelijkmatig worden gebakken.
Neem je er een die te groot is, dan heb je kans dat de boter of olie tijdens het bakken verbrandt.

Gebruik tijdens het bakken ook geen deksel. Voor een goed bakresultaat is het belangrijk om tijdens het bakken geen vocht, bouillon, wijn, fruit, groente, champignons of andere ingredienten toe te voegen. Dat kun je wel doen als de biefstuk eenmaal uit de pan is gehaald.

Met dank aan Marianneke

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 12-12-2007
Hits: 1464
Categorie: 
Eten & Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
vlees, recept, menu