Volg ons via
 
 

Vlees, niet laten schrikken met koude vloeistof

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Voeg je tijdens de bereiding wijn, bier of bouillon aan een vleesgerecht toe, verwarm deze vloeistoffen dan eerst even voor.

Van een koude vloeistof ’schrikt’ het vlees waardoor het taai wordt.

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 12-05-2007
Hits: 1657
Categorie: 
Eten & Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
wijn, bier, bouillon, vleesgerecht, taai
Gerelateerde artikelen