Volg ons via
 
 

Bier bij het koken

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Stoof je vlees gaar in bier, smeer het dan eerst in met mosterd; het komt de smaak ten goede.

Voeg je bier aan een stoofschotel toe, dan zal dit eerst uitbundig gaan schuimen. Niets van aantrekken, het schuim trekt vanzelf weer weg.

En wil je misschien de wat te nadrukkelijk aanwezige bittere smaak van het bier breken, voeg dan een lepeltje suiker aan het gerecht toe.

Met dank aan Marianneke

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 06-04-2007
Hits: 1943
Categorie: 
Eten & Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
stoven, mosterd, stoofschotel, bitter, suiker
Gerelateerde artikelen