Volg ons via
 
 

Vlees, achteraf zouten

Vlees zouten | Zout je het vlees nu voor het bakken, grillen of braden of achteraf?

Het vlees zouten voordat het de pan ingaat is taboe, of je het nu grilt, bakt of roostert.

Zout heeft namelijk de neiging vocht aan te trekken,waardoor de buitenkant van het vlees nat wordt. Daardoor schroeit het niet snel genoeg dicht. Dep vlees voor het de pan in gaat dan ook even droog met keukenpapier.

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 11-07-2007
Hits: 2612
Categorie: 
Eten & Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
vlees zouten, grillen, bakken, roosteren, schroeien