Volg ons via
 
 

Vlees, checken of het gaar is

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Om te controleren of een gebraden stuk vlees gaar is, kun je er met de achterkant van de vleesvork of lepel op drukken. Is het vlees nog elastisch, dan is de kern nog rauw en rood. Kan het vlees een beetje naar beneden worden gedrukt, dan is de kern roze en sappig. Geeft het vlees niet mee, dan is het doorbakken.

Met dank aan Marianneke

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 15-08-2007
Hits: 1760
Categorie: 
Eten & Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
vleesvork, gebraden, rauw, sappig, doorbakken
Gerelateerde artikelen