Volg ons via
 
 

Gehakt, mager

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Ben je een liefhebber van gehakt, maar vind je zo’n in de boter gebraden balletje een te grote aanslag op je lijn, maak dan een slanke gehaktvariatie.

Een bakvorm, bijvoorbeeld voor een cake, leent zich hier uitstekend voor. Hierin kun je namelijk gehakt bereiden zonder toevoeging van boter of olie. Breng het gehakt op smaak met zout, peper en kruiden, meng er een losgeklopt ei en paneermeel door en vul hiermee de vorm.

Na ongeveer een uur in de oven bij een temperatuur van 180C is het gehaktbrood klaar en hoef je alleen nog maar even het vet af te gieten. Zo’n gehaktbrood wordt trouwens extra lekker als je er snippers paprika en plakjes champignons door mengt.

Met dank aan Marianneke

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 25-06-2007
Hits: 1834
Categorie: 
Eten & Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
slank, bakvorm, gehaktbrood, oven, paprika, champignons