Volg ons via
 
 

Drumsticks, gemarineerd

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Van gewone drumsticks kun je heel makkelijk een bijzondere culinaire creatie maken door ze te marineren.

Marineer ze bij voorkeur een dag van tevoren en bewaar ze afgedekt in de koelkast tot ze de oven of braadpan in gaan.

En wat die marinade betreft; die maak je door tomatenpuree, abrikozenjam, ketjap, mosterd, olie, azijn en fijngehakte gemberwortel goed te mengen. Leg de drumsticks erin en zorg dat ze rondom met de saus worden bedekt.

Met dank aan Marianneke

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 19-09-2007
Hits: 2326
Categorie: 
Eten & Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
recept, oven, braadpan, marinade, saus