Volg ons via
 
 

Aardappels, aangebrand

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Als je aardappels zijn aangebrand gaat het meestal om een paar stuks. Vervelend is alleen dat ook de niet-aangebrande exemplaren vaak ’aangebrand’ smaken.

Dat bijsmaakje raak je kwijt door de niet-aangebrande piepers in een andere pan met water en zout even aan de kook te brengen.

Met dank aan Marianneke

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 24-08-2007
Hits: 2593
Categorie: 
Eten & Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
bijsmaakje, water, zout