Volg ons via
 
 

Aardappelpuree maken

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Giet de aardappels af en stamp ze fijn met de pureestamper. Gebruik beslist geen mixer, want dan krijgt je puree de smaak en aanblik van iets dat nog het meest in de buurt komt van behangerslijm.

Breng intussen melk aan de kook (reken voor 500 gram aardappelen 0,5 liter melk) en neem de pan als de melk kookt van de warmtebron. Voeg beetje bij beetje de hete melk toe tot de puree de gewenste dikte heeft. Breng vervolgens op smaak met boter, peper, zout en nootmuskaat.

Met dank aan Marianneke

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 16-08-2007
Hits: 17883
Categorie: 
Eten & Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
stamper, mixer, warmtebron, melk, boter, puree