Volg ons via
 
 

Bietjes, tips

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Bietjes, tips

Wist je dat je van rauwe bietjes altijd het loof moet afdraaien en nooit mag snijden? Doe je dit laatste toch, dan ’bloeden’ de bietjes tijdens het koken leeg.

Gekookte bietjes laten zich het gemakkelijkst ontvellen als je ze in het kookwater laat afkoelen.


Met dank aan Marianneke

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 27-04-2007
Hits: 1521
Categorie: 
Eten & Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
loof, leegbloeden, ontvellen, rode bieten