Volg ons via
 
 

Bloemkool, wit houden

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Witte bloemkool
Bloemkool die een paar dagen in de koelkast wordt bewaard, heeft de neiging te ’vergelen’. Je kunt hem weer wit krijgen door tijdens het koken een half theelepeltje suiker toe te voegen aan het kookwater.


Met dank aan Marianneke

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter

Heb je zelf een vraag? Stel deze dan in onze vraagbaak en niet als reactie op dit artikel. Je vraag staat zo online en je hebt snel een antwoord!

De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 10-06-2007
Hits: 2149
Categorie: 
Eten & Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
vergelen, suiker, koken
Gerelateerde artikelen