Volg ons via
Zoeken

Bloemkool, wit houden

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Witte bloemkool
Bloemkool die een paar dagen in de koelkast wordt bewaard, heeft de neiging te ’vergelen’. Je kunt hem weer wit krijgen door tijdens het koken een half theelepeltje suiker toe te voegen aan het kookwater.


Met dank aan Marianneke
Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: Joke
Datum: 10-06-2007
Hits: 1768
Categorie: 
Eten & Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
vergelen, suiker, koken
|