Volg ons via
 
 

Champignons , wassen en snijden

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Champignons in plakjes

Grote champignons laten zich prima in plakjes snijden met een eiersnijder.

Was ze liever niet met water en laat ze zeker niet in een bak met water liggen. Want dan zuigen ze zich vol, waardoor ze sponzig worden en veel van hun smaak verloren gaat.

Meestal is het voldoende om de champignons goed schoon te borstelen. Dat kun je met een speciaal borsteltje doen, maar je kunt ze ook schoonwrijven met een stukje keukenpapier.


Met dank aan Marianneke

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 19-10-2007
Hits: 7311
Categorie: 
Eten & Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
eiersnijder, keukenpapier, recept