Volg ons via
 
 

Kruiden drogen in de magnetron

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Wil je zelfgekweekte tuinkruiden als tijm, peterselie, dille, selderij en rozemarijn drogen, schakel daarbij dan de magnetron in.

Spreid op een stuk keukenpapier een paar takjes verse kruiden uit (goed opletten dat ze elkaar niet raken) en leg daaroverheen een tweede velletje keukenpapier.

Laat ze vervolgens drie minuten drogen in de magnetron op 600 Watt. Stop de gedroogde kruiden daarna in een potje. Neem je een extra mooi exemplaar, dan heb je ook nog eens een origineel culinair cadeautje.

Met dank aan Marianneke

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
2 reactie(s)
S-je
Geplaatst op 19-10-2016 om 12:09

Gedroogde kruiden hoeven niet in de vriezer bewaard te worden. Gewoon zorgen dat ze echt goed droog zijn en dan in een goed afgesloten bakje bewaren.

lia kolmeijer (Gast)
Geplaatst op 19-10-2016 om 12:01

Moet je ze dan nog in diepvries bewaren of is dat niet nodig?

Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 16-10-2007
Hits: 18130
Categorie: 
Eten & Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
tijm, peterselie, dille, selderij, culinair