Volg ons via
 
 

Melk, koken zonder aanbranden

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Melk die in een pannetje wordt opgewarmd brandt snel aan, vooral als het om een kleine hoeveelheid gaat.

Dit kun je voorkomen door eerst in een grotere pan een klein laagje water aan de kook te brengen en daarin het kleinere pannetje met melk op te warmen.

Je kunt ook een klein beetje suiker op de bodem van de pan strooien, vervolgens de melk toevoegen en aan de kook brengen. Van aanbranden is geen sprake meer en van een zoete smaak evenmin.

Met dank aan Marianneke

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 29-01-2008
Hits: 8760
Categorie: 
Eten & Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
zuivel, koken, recept