Volg ons via
 
 

Slagroom kloppen

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Wil de room zich maar niet stijf laten kloppen, voeg er dan een paar druppeltjes citroensap aan toe.

Een snufje zout wil ook nog wel eens helpen.

Een beetje opgeloste gelatine houdt de slagroom trouwens langer stijf.

Denk er aan dat je de suiker er pas op het laatste moment aan mag toevoegen.

Met dank aan Marianneke

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
5 reactie(s)
S. (Gast)
Geplaatst op 28-07-2013 om 15:09

Met basterdsuiker wordt het een grote klontentroep. Niet gebruiken dus!!  

Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 24-12-2007
Hits: 7192
Categorie: 
Eten & Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
Gebak, room, nagerecht
Gerelateerde artikelen