Volg ons via
 
 

Slagroom, speciale versie

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Wil je slagroom nog lekkerder en specialer maken, giet er dan tijdens het opkloppen een borrelglaasje bessenjenever of crème de cassis bij. De slagroom krijgt daardoor niet alleen een bijzondere smaak, maar ook een mooi roze kleurtje dat het heel goed doet bij desserts met rood zomerfruit als aardbeien, bessen, bramen en frambozen.

Bij desserts met appels of peren of op de appeltaart doet kaneel slagroom het weer bijzonder goed. En die krijg je door tijdens het opkloppen heel langzaam een eetlepel kaneel aan de slagroom toe te voegen.

Met dank aan Marianneke

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 03-10-2007
Hits: 3619
Categorie: 
Eten & Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
bessenjenever, borrelglaasje, crème de cassis, zomerfruit, aardbeien, bessen, bramen, frambozen, appels, peren, appeltaart, kaneel, eetlepel