Volg ons via
 
 

Mayonaise, geschift

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Zelfgemaakte, geschifte mayonaise krijg je weer in het gareel door er langzaam een losgeklopte eierdooier met wat zout en een halve eetlepel azijn door te roeren.

Aan het nuttigen van rauwe eieren zijn overigens wel risico’s verbonden, zoals de kans op salmonellabesmetting.

Met name ouderen, zieken, zwangeren, herstellenden en kinderen jonger dan vijf jaar behoren tot de kwetsbare groepen. Geef aan hen liever geen gerechten met rauwe eieren.

Met dank aan Marianneke

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 23-04-2008
Hits: 2151
Categorie: 
Eten & Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
eierdooier, zout, azijn, rauwe eieren, risico, salmonella