Volg ons via
 
 

Pudding, handige weetjes

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Een feestelijke pudding kun je het best op een natgemaakte schotel storten. Komt de pudding namelijk niet mooi in het midden terecht, dan kun je hem nog naar de juiste plaats schuiven.

Gebruik je aardbeien, frambozen of bramen om zo’n feestpudding te garneren, leg deze dan eerst even in ijswater en laat ze vervolgens uitlekken.Zo blijven ze langer goed.

Met dank aan Marianneke

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 24-03-2008
Hits: 1940
Categorie: 
Eten & Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
toetje, garnering, fruit