Volg ons via
 
 

Kaas, etiquette

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Kaas, althans Franse kaas, snij je niet ’zomaar’ aan. De vorm van de kaas is namelijk, volgens de Franse kaasetiquette, bepalend voor de manier waarop hij wordt aangesneden.

Zo worden ronde en vierkante kazen in korte punten gesneden, kleine geitenkaasjes in tweeën en brie in lange punten. Een piramidevormige kaas wordt in parten gesneden, blauwschimmelkazen in kleine stukjes en cylindervormige kazen in dunne plakjes.

Met dank aan Marianneke

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 18-12-2007
Hits: 1896
Categorie: 
Eten & Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
Franse kaas, geitenkaas, brie